Intro

Der er en grund til at Tyskland er Danmarks største eksportmarked og et stort marked for investeringer. Vi er naboer, der bor 80 mio. mennesker i Tyskland og potentialet for afsætning og investering er stort. Den tyske regering og EU tilbyder mange attraktive finansieringspakker Det udnytter mange danske virksomheder, og derfor forventer Deutscher Industrie- und Handelskammertag også at eksporten fra Danmark til Tyskland igen i år slår rekord med ca. 115 mia. kr for derefter at udgøre ca. 18% af den samlede danske eksport.

Men fordi vi er naboer, har gode relationer og traditionelt har handlet meget med Tyskland, er der ingen garanti for dit næste salg eller investering bliver uden udfordringer. Marguerit Consult A/S er en investeringsrådgiver med speciale i energi- ejendoms- og byggeprojekter på det tyske marked.
Med over 30 års erfaring med investeringer i Tyskland og Danmark, kan jeg bidrage med rådgivning og assistance i netop din handel, der kan være afgørende for et positivt udfald.

Afhængig af sagens kompleksitet anbefaler vi individuel juridisk og skattemæssig assistance.